středa 28. ledna 2015

Pretty Little Liars TAG

Dneska tu máme TAG Pretty Little Liars . Je to seriál , který miluju . Na jeden díl se dokážu kouknout i 10 x , když musím čekat na nový , dokonce si to pouštím znovu aji protože mě napadne jestli tam někde něco bylo , něco podstatného což tam je furt , ale někdy si prostě všímám jenom těch hlavních postav a titulků a nestíhám sledovat pozadí za něma , jestli tam něco nevpašovali nebo tak něco a díku tomu že jsem se dříve nekoukala a koukla jsem se na nějaké videa na youtube typu ,, Theory about - A " tak jsem přišla na to že mi tam tolikrát uteče tolik podstatných věcí , no nic jdeme na to .

1. Kdo je tvoje oblíbená postava ?
Emily

2. Kdo si myslíš , že je v - A týmu ?

No byla tam Spencer potom Toby , Ezra , Mona a zbývá nám Hanna , Aria , Emily a Paige z těch nejhlavnějších . Já osobně si nemyslím že by to byla Hanna tak jo , zdá se že je blbá vědomostně , ale podle mě ne aji Mona to říkala . Aria u ní si to už vůbec nemyslím protože , kdo viděl ten díl jak měla notebook od Mony a - A ji dalo by se říct přibili no proč by to - A brala sama sobě ?
Emily tak jako všude padají padají obvinění že to tak je , ale nemyslím si to , tak jo nosí trička kde je písmeno ,, A " , ale měli bychom si uvědomit že písmeno ,, A " je skoro všude a Paige teoreticky vypadává úplně protože se odstěhovala . Je tam těch osob hodně , které by jsme mohli obvinit za - A , ale třeba - A nejsou . Docela divné je že herečka , která hraje Ariu , neví jediná kdo je doopravdy - A. Kámošku napadlo že to možná neví všichni , jestli to tak je tak to musí být zajímavé hrát s někým a nevíte ani s kým kdo je schovaný pod tou maskou , v tom černém obleku .

3. Jaký pár máš nejradši ?

Emily a Paige ♥

4. Jaký okamžik byl pro tebe nejsrašidelnější nebo nejpřekvapivější ?

Nejstrašidelnější , no těch bylo dost , ale docela mě dostalo jak - A zavřela Caleba v té peci , jak šel s Spencer  roztavit ten nůž , nebo když - A šla zabít Monu .

Nejpřekvapivější , když toby řekl Spencer že jsou o věci , o kterých nesmí vědět a Spencer řekl že ji kdysi řekl že ji mu může říct všechno a nebo , když se zjistilo že je Alison naživu . 

5. Jaká je tvoje oblíbená záporná postava ?

No jak jinak než........ - A

6. Kdo si myslíš , že by se mohl stát zápornou postavou ?

* Menší spoiler *
Popravdě nikdo mě nenapadá , krom Mayi , jo každý ví že umřela no , ale někde jsem četla že prý žije že to bylo nahrané a že se vrátí a zabije Paige , prý , četla jsem to na insta stránce , kde jsou spoilery a řeknu vám moc mě to nepotěšilo .

7. Jaká holka si myslíš , že by mohla být v - A týmu ?

To fakt nevím z těch co žijou mě nikdo nenapadá , ale z těch co údajně nežijou mě napadá Maya .

8. Čí styl se ti líbí nejvíc ?

Emily ♥

9. Jaká holka ti je podobná ?

Emily ♥

10. Do koho si bláznivě zamilovaná ?

Ehm , ehm...opět Emily ♥

11. Tvoje nejmíň oblíbená postava ?

Detektiv Holbrook

12. Co by si dělala kdyby byla - A za tebou  ?

No to takhle nejde napsat , no jde , ale stejně bych v tu chvíli udělala něco jiného , mohla bych to naplánovat jak chci , ale - A by mě stejně přelstila .

Diamond ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat