pondělí 11. května 2015

Workout with me ? This was doing Ariana Grande too !

Workout with me? O co jde? Podle Ariany Grande? Ahoj ! Tenhle článek bude o trochu jiný, než ty ostatní, co normálně dělám. Jde o workout !

Co to je Workout ?? 

Workout je cvičení. Hledali jste hodněkrát nějaké cviky a pořád vám nešlo " shodit " kila? Pokud ano, tak tenhle článek je pro vás to pravé! 

Co potřebujete k tomu ? 

1 .Pití ?

Nejideálnější by bylo, kdyby jste si vzali vodu, (je jedno jakou)hlavní je, aby byla čistá a nebyla ochucená respektive slazená. Tak tedy jakou ? Můžete si napustit vodu z kohoutku, či koupit aquilu, voss a další nedochucené vody. Vylepšovák pro ty, které nemáte rády vodu - voda + nakapat kapky z čerstvého citronu .

2. Oblečení ?

Na cvičení si můžete vzít buď kraťasy, legíny nebo tepláky, podle toho v čem se cítíte lépe. Potom buď top nebo normální triko, já osobně vždy volím legíny a top, ale je to jen čistě na vás, co si vyberete a pokud si chcete vzít boty, tak je to jen čistě na vás.

Vlasy

Asi nejdůležitější je si sepnout vlasy, buď velkou sponkou a nebo gumičkou, můžete si udělat drdol, rybí kost, francouzský cop a nebo taky culík. Nejlepší volbou z toho všeho je culík, protože drdol se vám při tady těch cvicích může lehce rozpadnout.
A jako poslední potřebujeme vědět co bude vlastně dělat.



 FOOD " diet "

1. Pij hodně vody, nejvíc když je horko, nebo půjdeš cvičit . 2. Jes hodně ovoce a zeleniny, ale samozřejmě ne nadměrné množství. (doporučená dávka ovoce a zeleniny je 250g denně) 3. Jes méně nezdravé jídla a SLADKOSTI! ZAPOMEŇ NA NĚ. 4. Nikdy nevynechej maso. (nejzdravější je kuřecí a měla by si zařadit do svého jídelníčku nejlépe 1x týdně rybu) 5. Jes menší porce, za to ale energické. 6. Jes energetické jídla, neví jestli se to dá brát jako jídlo, ale můžete si rozmačkat jahody pak dát trochu cukru, hodit do nějaké velké skleničky a poté přidat mléko.


WORKOUT


1. Jumping jacks 150 krát. Co to je ? Je to něco jako panák dalo by se říct, jsou 3 typy, v tomhle videu jsou všechny 3 a odkaz je ZDE Nemusíte se bát, že byste každý z těhle cviků museli dělat 150 krát, uklidním vás tak to opravdu není, všechny 3 typy udělejte 2 krát, možná se vám momentálně zdá, že to bude těžké, ale tyhle cviky jsou hodně lehké a je zábavné je dělat ! Přidávejte si postupně.


2. Squats ( dřepy ) 100 krát, tak dobrá. 100 dřepů najednou? What ? Seriously? Samozřejmě, že hned na poprvé nemusíte tolik, začátek si nastavte podle sebe, co dokážete, já začnu nejspíš 50. Nejúčinnější jsou série po 10 dřepech.


3. Lunges ( výpady ) 50 krát. O co jde ? Je to něco jako dřepy, nevím jak bych tenhle cvik popsala, tak vám tu dám radši odkaz ZDE


4. Wall sit Jde o to, že se opřete o zeď a sednete si, technicky zato do vzduchu na 40 sekund.


5. Inner thing lifts - Přitomhle cviku ležíte a zvedáte nohu a střídáte, ZDE je jak na to .


6. Sumo squats Myslím, že tohle ani nemusím překládat, název je stejný, u 2. máte překlad slova squat, tenhle cvik není moc lehký, ale je fakt super.


7. Running place ( Běhaní na místě ) Běhaní na místě, není nic těžkého. Jak dlouho? 10 minut Doporučuji vám k tomu pustit nějakou písničku, kterou máte rádi popřípadě motivační. Nejlepší je nejprve se trochu "zahřát", než začnete se samotným cvičením, aby tělo pochopilo, že chcete cvičit a posilovat svaly. Doporučuji si tak 2 minutky "zablbnout" při oblíbené muzice, která vám rozproudí krev!


Tak tohle je pro dnešek vše, tak brzy u nového článku .



XOX


Diamond ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat